Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Camping Harenda - pokoje gościnne - domki

Adres obiektu Harenda 51 B, 34-500 Zakopane
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 1 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 19

 
 

Marek
Dodano: 2013-08-25
Pobyt od: 2013-08-18 do 2013-08-24
 

Właśnie wczoraj wróciłem i jestem bardzo zadowolony z pobytu. Polecam.


 
Dawid
Dodano: 2012-07-08
Pobyt od: 2012-06-30 do 2012-07-05
 

Super miejsce miła obsługa zadnych problemów wspanialy domek i okolica.Nie zaluje ze bylem wlasnie pod tym adresem camping harenda 51b.Nastepnym razem takze sie zatrzymam u tych wspanialych ludzi.Goraco polecam i pozdrawiam wlascicieli.


 
Aneta Weronika Tomek Breska
Dodano: 2011-03-08
Pobyt od: 2011-02-23 do 2011-03-03
 

Byłam tam, jest świetnie, miła atmosfera, rodzinna, okolica piękna, i oczywiście polecam wspaniałe KULIGI, które przygotowuje gospodyni, zakończone wspaniałą ucztą w sali kominkowej. Rewelacja!


 
Agnieszka Marszal
Dodano: 2009-10-03
 

Bylam tam po feriach letnich z rodzina i jestem bardzo zadowolona,swietni miejsce na odpoczynek,bardzo serdeczni wlasciciele,czyste pokoje,piekne widoki na gory,polecam wszystkim ten osrodek ja napowno jeszcze tam pojade. Serdecznie pozdrawiawiamy wlascicieli.


 
Agnieszka Marszal
Dodano: 2009-10-03
 

Bylam tam po feriach letnich z rodzina i jestem bardzo zadowolona,swietni miejsce na odpoczynek,bardzo serdeczni wlasciciele,czyste pokoje,piekne widoki na gory,polecam wszystkim ten osrodek ja napowno jeszcze tam pojade. Serdecznie pozdrawiawiamy wlascicieli.


 
Weronika
Dodano: 2009-04-02
 

A ja tam byłam z rodziną na ferie w tym roku. Spędziliśmy naprawdę cudowny tydzień - szczerze polecam!


 
weronika
Dodano: 2007-10-25
 

Po prostu rewelacja! Czysto, bardzo przyjemnie, ale przede wszytskim wszedzie czuc klimat gorski (kocham drewno!). Bardzo mili i przyjazni właściciele. Gorąco polecam, naprawde warto!


 
Ula
Dodano: 2007-07-20
 

Byłam tam w zeszłym tygodniu z rodziną. Super miejsce z niepowtarzalnym widokiem na tary, czyste łazienki, bardzo miła obsługa.


 
Andrzej i Agnieszka ..........
Dodano: 2006-01-02
 

Super miejsce super obsługa.Spokój cisza blisko sklep wyciąg narciarski.Gorąco polecamy.


 
jacek
Dodano: 2005-12-27
 

byłem 2 razy i już nie szukam innego miejsca, tu jest najlepiej. pozdrawiam prowadzących!!


Opinie 1-10 z 19

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Zakopane w przewodniku

10 przykazań początkującego narciarza

10 przykazań początkującego narciarza

Chcesz zacząć, ale nie wiesz jak? Kuszą cię ośnieżone stoki, jednak boisz się początków? Ten dekalog pomoże ci postawić pierwsze narciarskie kroki.

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

Góry potrafią być widowiskowe, ale też niebezpieczne. O czym pamiętać i jak należycie przygotować się do wyprawy?

Ferie 2017 – Terminy ferii zimowych 2017

Ferie 2017 - terminy ferii zimowych 2017

Tradycyjnie uczniowie polskich szkół mogą liczyć na dwa tygodnie ferii zimowych. Jak wygląda terminarz ferii 2017?

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Od najbliższego sezonu na fanów szusowania po stokach czeka miła niespodzianka. Projekt Góral Skipass połączy cztery podhalańskie stacje narciarskie.

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Górskie szlaki w naszym kraju oznaczone są kolorami. Narosło wiele mitów dotyczących znaczenia poszczególnych barw. Obalmy te najpopularniejsze.

Za co kochamy Zakopane?

Za co kochamy Zakopane?

Tatr i Zakopanego nie trzeba nikomu przedstawiać ani polecać. Co od wielu dekad przyciąga tylu turystów na Podhale? W czym tkwi fenomen Zakopanego?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie